ProfilGate®

A ProfilGate® felhasználhatósága és annak határai

A legjobb rendszernek is megvannak a határai – és nem akarunk Önöknek teljesíthetetlen ígéreteket tenni. Lejjebb iránymutatásokat adunk arra, mire használható a ProfilGate® rendszer, valamint melyek alkalmazásának határai.

Magas terhelhetőség

Magas terhelhetőség

A ProfilGate® modellek kifejlesztésénél nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a folyamatosan működő ipari üzemekben nagy teherbírásúak legyenek. Még a legegyszerűbb ProfilGate®rozsdamentes acél modellek is alkalmasak max. 10 tonnás összgördülő tömegű járművekhez. Más modellek esetén ez az érték akár 40 tonna is lehet.

Por, utcai piszok és gumidarabok

Por, utcai piszok és gumidarabok

Ezt a szennyeződést a ProfilGate® biztonságosan eltávolítja. Továbbá a nedvesség és víz behordását is jelentősen csökkenti. Kétség esetén keressen meg bennünket, hogy felmérhessük egyéni igényeit.

Közlekedési irány

Közlekedési irány

Az optimális tisztítás, valamint a kefetestek hosszú élettartama érdekében javasoljuk, hogy a ProfilGate®-en kizárólag egyenesen, a kefetestekkel párhuzamosan haladjanak át. A tisztítómezőn történő megfordulás, az erőteljes fékezés vagy gyorsítás a kefék szakszerűtlen használatát jelenti.

Sebességkorlát

Sebességkorlát

Az áthaladási sebesség maximum 6 km/óra lehet, ezt nem szabad túllépni.

Hőre ellenáll

Hőre ellenáll

A ProfilGate® maximum 50 ⁰C hőmérsékletre készült. Opcionálisan rendelhető 80 ⁰C-ig alkalmazható verzió is.

Sár és extrém szennyezettség

Sár és extrém szennyezettség

A ProfilGate® nem alkalmas sár vagy egyéb durva szennyeződés eltávolítására.

Alkalmazás tiszta terekben

Alkalmazás tiszta terekben

A ProfilGate® nem alkalmas tiszta terekben történő alkalmazásra, mint például a félvezetőgyártásban vagy az élelmiszer- és gyógyszeripar csíramentes gyártóüzemeiben. Ellenben az alacsonyabb tisztasági fokozatú részlegekben gyakran alkalmazzák a ProfilGate® rendszereket, mivel ott jelentősen hozzájárulnak az alapos előtisztításhoz.

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?
Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.