ProfilGate®

Tartozékok

ProfilGate Lifter

ProfilGate® Lifter

A ProfilGate® Lifter segítségével takarításkor egy ember is gyorsan, hátfájdalom nélkül el tudja távolítani a rácsot, így munkaerőt takaríthat meg, és minimalizálhatja az egyébként is csekély karbantartási költségeket.

Hosszú emelőhorog

Hosszú emelőhorog

Két hosszú emelőhorog segíti a rácsozat hátfájdalom nélküli eltávolítását a tálcákból.
ProfilGate DryZone

ProfilGate® DryZone

A ProfilGate® DryZone segítségével minimalizálható a nedvesség behordása. Felszívja a nedvességet a futófelületekről, amely lecsorog a perforált lemezen keresztül a gyűjtőtálcába. A rendszer a legtöbb ProfilGate® elemmel kompatibilis, utólag is felszerelhető.

Takarítási tábla

Takarítási tábla

Bár a ProfilGate® kifejezetten kevés karbantartást igényel, de időnként ki kell tisztítani. Ehhez ügyfeleinknek ingyenesen biztosítunk takarítási táblákat. Ezeken a helyes és szakszerű tisztítást mutatjuk be képeken. A bennük lévő cserélhető lapokon a karbantartók dokumentálhatják a takarításokat.

Kefetartó

Kefetartó

A kefetestek rögzítésére, rozsdamentes rugóacél.
Nemesacél rögzítőprofil

Nemesacél rögzítőprofil

A nemesacél rögzítőprofil az elemek oldalirányú rögzítését szolgálja. Két nemesacél rögzítőprofil biztosítja a tálca oldalfalának megtámasztását.
Fel- és lehajtórámpák (hosszú)

Fel- és lehajtórámpák (hosszú)

A ProfilGate® felszín feletti alkalmazásának tesztelésére vagy alkalmankénti használatra szolgálnak.

Fel- és lehajtórámpák (rövid)

Fel- és lehajtórámpák (rövid)

Speciális rámpák a ProfilGate® go típushoz. Mivel csak 200 mm szélesek, nem foglalnak el sok helyet. Lejtésük miatt viszont használatukat járművek áthaladására nem javasoljuk.

AGV vezető sínek

AGV vezető sínek

A ProfilGate® mezők egyszerűen felszerelhetők AGV vezetősínekkel a vezető nélküli árumozgatási rendszerekhez.

Terelő-oszlop

Terelő-oszlop

A terelő-oszlopok alkalmazásával elérhető, hogy a teljes mezőt használják a rajta áthaladó járművek. Az oszlopok rugalmasak és eredeti formájukat visszanyerik.
© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

ProfilGate® süti tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

Kérdése van?
Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.