ProfilGate®

Clean Factory

A ProfilGate® optimális alkalmazási területei tiszta gyárakban

A Clean Factory a PofilGate® optimális felhasználási területeit mutatja be tiszta gyárakban. A Clean Factory koncepció szemléletesen mutatja be, hogy a különféle ProfilGate® modellek miként csökkentik jelentősen a be- és széthordott szennyeződést.

Clean Factory interaktív bemutató

Böngészőverzió

Ez a verzió a desktop keresőhöz alkalmazható. Egy új, méretben a képernyőhöz automatikusan alkalmazkodó ablakban nyílik meg. Ha a többlapos böngészés be van állítva, az ablak utólag is megnyitható.

Browser V3 09 2020

Böngészőverzió

Alkalmazásverzió Apple iOS rendszerű eszközök számára

A Clean Factory applikáció Apple iOS rendszerű eszközök számára elérhető. Az alábbi gombra kattintva megnyílik az Apple App Store Clean Factory termékoldala. Itt letöltheti az alkalmazást.

Csm Appstore 14a719097d

Alkalmazásverzió Android rendszerű eszközök számára

A Clean Factory applikáció Android rendszerű eszközök számára elérhető. Az Android rendszerű eszközén az alábbi gombra kattintva töltheti le az alkalmazást. A sikeres letöltést követően megjelenik az „Ismeretlen alkalmazások telepítése” üzenet. A sikeres telepítéshez itt aktiválnia kell és meg kell erősítenie az „Engedélyezés ebből a forrásból” lehetőséget.

Csm Android 0993ac1d58


Clean Factory
© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?
Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.