ProfilGate®

„A tisztaság

költségcsökkentést hoz!"

Ralf Thiel, HAILO logisztikai vezető

Előnyök

6 jó indok ProfilGate® mellett

Nagyobb tisztaság, jobb minőség és alacsonyabb költségek – ezek a ProfilGate® rendszer alkalmazásának előnyei, melyek az üzleti folyamatokat több tekintetben is pozitívan befolyásolják.

Cégük vevői, beszállítói és a hatóságok számára egyaránt példásan bizonyítja a tisztaság, higiénia és biztonság iránti, kompromisszum nélküli elkötelezettségüket.

műszaki tisztaság

1. Műszaki tisztaság

A gyáron belüli tisztaság a ProfilGate® alkalmazásával javul, és ez már a bejáratnál észlelhető. Munkatársai, ügyfelei és beszállítói azonnal látják, hogy Ön mindent megtesz cége kifogástalan műszaki tisztaságáért.

magasabb higiénia

2. Magasabb higiénia

A különböző tisztasági fokozatú terek elválasztására vonatkozó szabályok egyre magasabb követelményeket tartalmaznak. A ProfilGate® aqua rendszerrel egy lépésben érhetnek el aktív tisztítást és fertőtlenítést, a legmagasabb higiéniai igényeknek megfelelve.

reklámakciók csökkentése

3. A reklamációk csökkenése

A ProfilGate® megelőzi a felületi szennyeződéseket, amely gyakran ad okot reklamációra. A gyártásban és a raktározás során megelőzhetők azon elkoszolódások, amelyek értékcsökkenéshez, a termék kieséséhez vagy a cég hírnevének csökkenéséhez vezetnek, így a termék minősége javul.

A takarítási költségek csökkentése

4. A takarítási költségek csökkentése

A ProfilGate® minden bejáratnál automatikusan összegyűjti a piszkot, így kevesebb jut be a gyárba. Ezáltal a gyári takarítási ciklusok kitolódnak, és kb. 40%-os megtakarítás érhető el a takarítószemélyzet, -gépek és -eszközök terén.

Felújítási költségek csökkentése

5. Felújítási költségek csökkentése

A modern epoxi- és hasonló bevonatú padlókat a járművek kerekei/görgői felkarcolják. A ProfilGate® csökkenti a jelentősebb kopásokat, a padló hosszabb élettartamával hozzájárul a felújítási költségek csökkentéséhez.

A munkahelyi biztonság javítása

6. A munkahelyi biztonság javítása

A csarnok padlóján összegyűlt piszok és nedvesség csökkentése mérsékli a balesetek bekövetkezésének esélyét is, mivel a targoncák és a személyek megcsúszásának veszélyét minimalizálja. Ezzel a ProfilGate® közvetlenül javítja a munkahelyi biztonságot.

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?
Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.