ProfilGate®

Az ötlet

Az ipari csarnokok tisztítása a módszeren múlik

A probléma

Gyakran alábecsülik a járművek által a gyártó- és raktárterületre behordott szennyeződés mértékét. A szennyeződés először a bejáratnál rakódik le, majd a járművek és a személyek továbbviszik azt a csarnokba.

A szennyeződés tehát mindennapos probléma az ipari üzemekben. Ha nem kielégítő a belső terek tisztasága, úgy az termeléskieséshez, minőségromláshoz és reklamációkhoz vezethet.  A cégek jelentős összegeket fordítanak a takarításra, hogy így biztosítsák a termelés biztonságát  és a termékek megfelelő minőségét.

A megoldás

E probléma megoldása egyszerű ötleten alapszik: az a szennyeződés, amelyik nem jut be a belső terekbe, nem terjed ott szét és nem kell onnan kihozni.
A ProfilGate®-tel ez már a bejáratnál megoldható! A gumiköpenyek, kerekek, és görgők futófelületén lévő szennyeződések csaknem 80%-a eltávolítható.

ProfilGate®-tel a belső terek szennyeződésének problémája célzottan és fenntarthatóan megoldódik és kontrollálható.

A ProfilGate® tulajdonképpen egy „lábtörlő” az árumozgató eszközök kerekeinek futófelületének tisztítására. A hétköznapi lábtörlőkkel ellentétbe azonban fontos különbség, hogy itt a mechanikusan leszedett szennyeződés nem marad a lábtörlő felületén, hanem a tálcákban gyűlik, így az egész biztosan nem kerül be a csarnokokba: a tálcákból egyszerűen ki kell porszívózni, vagy seperni. A kerekeknek, görgőknek és gumiköpenyeknek elegendő három fordulat a mezőn és a szennyeződés 80%-a a bejáratnál marad, nem kerül be a termelésbe. Jelentősen növelhető a belső terek takarítási ciklusa, csökkentve ezáltal annak költségeit.

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

ProfilGate® süti tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

Kérdése van?
Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.