ProfilGate®

HEUTE Maschinenfabrik - minőség több mint 100 éve

A HEUTE Maschinenfabrik vállalkozást 1905-ben alapították. 1945-ben fejlesztették ki az első szállodai cipőtisztító-gépet, melynek hamarosan megindult a sorozatgyártása is. Ma a gyártmánypaletta igen széles, a klasszikus cipőtisztító-géptől a cipőtalptisztító berendezésen és higiéniai zsilipen át egyedi ipari tisztítóberendezések gyártásáig terjed.

2000-ben készültek el az élelmiszeripar számára az első elektromos kerékmosó-és fertőtlenítő berendezések. 2007-ben ezt követte a teljesen mechanikus keréktisztító, a ProfilGate kifejlesztése. Az első szabadalmazott tisztítóberendezés 2008-ban jelent meg.

A több mint 100-éves HEUTE cég nemzetközi elismertségének alapja, hogy a legmagasabb minőséget gyártja a vevő egyedi igényének megfelelve. A tisztítógépek gyártásának terén elért tapasztalataink lehetővé teszik, hogy a vevő egyedi problémáját megoldva majd minden igényt ki tudunk elégíteni.

quality made in germany
100 years of quality
© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

ProfilGate® süti tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

Kérdése van?
Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.