ProfilGate®

A ProfilGate® tisztítózónák működése

Végre tisztaság a ProfilGate®-tel

Hagyományos lábtörlők vs. ProfilGate®

Profilgate Mukodes
A tálcák tisztítása egyszerű

ProfilGate® a tökéletes megoldás az emberek és a járművek által okozott szennyeződés csökkentésére.

A hagyományos lábtörlőkkel szemben a ProfilGate® aktívan dolgozik, a sörték ferde elhelyezése és a kefetest előfeszítése következtében áthaladáskor a kefék mozgásba jönnek és lekefélik a cipőtalpakat és a futófelületeket.

További fontos különbség, hogy a ProfilGate® mezőt nagy teherbírásra tervezték, bármely árumozgató eszköz (kézikocsi, béka, targonca, stb.) áthaladhat rajta. A legerősebb változaton 40 tonna össztömegű járművet is elbír.

A rendszer részei

A ProfilGate® tisztítórendszer alapvetően három részből áll: a rozsdamentes acél szennyfogó tálcából, galvanizált acélrostélyból és a szabadalmazott kefetestből. A gyártó nagy hangsúlyt fektet a termék minőségére, valamennyi komponenst kizárólag Németországban gyártják. A tisztítórendszert az ipari padlóban kialakítandó mélyedésbe kell telepíteni, ez új építésnél, de már meglévő épületeknél is kivitelezhető. A beépítésre további információkat itt talál.

Működés

Emberek, vagy járművek áthaladásakor az előfeszített kefetestek lesüllyednek, eközben jobbra-balra aktívan mozognak, aminek következtében a ferdén elhelyezett sörték hatékonyan eltávolítják a szennyeződést a cipőtalpakról és a futófelületekről. Az eltávolított szennyeződés a tálcákban gyűlik.

A termékcsalád nedves kivitelénél a rozsdamentes tálcákba vizet és fertőtlenítőszert töltenek. Ez a megoldás például az élelmiszer-, vegyi-, vagy a gyógyszeriparban használható, a fizikai szennyeződés mellett a biológiai szennyeződést is eltávolítja, megakadályozva ezzel a keresztszennyeződést és a baktériumok, vagy csíra bejutását. A sörték a kapilláris hatással juttatják fel a nedvességet a futófelületekre. Újabban az elektronikai ipar is előszeretettel használ nedves megoldást, mivel a víz megköti a port.

Tisztítás

A rendszer hatékony működéséhez szükséges annak bizonyos időközönkénti kitakarítása. Ehhez megfelelő tartozékok kaphatók, további információk pedig itt találhatók.

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

ProfilGate® süti tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

Kérdése van?
Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.