ProfilGate®

Impresszum

A szolgáltató neve: Nyárai és Társa Kft.
A szolgáltató székhelye, telephelye: 2040 Budaörs, Gyár u. 2.
A szolgáltató elérhetősége: Nyárai és Társa Kft., 2040 Budaörs, Gyár u. 2. (Bitep Ip.park, Teller Ede krt. 141., CHIC Innovációs központ, 1.em, 31.sz.iroda), + 36 20 938 6244, +36 23 880 854, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A szolgáltatót nyilvántartásba vevő hatóság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 22739450-2-13
Kamara: Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara tagja
 
Tárhelyszolgáltató:
Cégnév: 3 in 1 Hosting Bt
Postai cím: 2310 Szigetszentmiklós, Dévai utca 10/A
Székhely cím: 2310 Szigetszentmiklós, Dévai utca 10/A
Telefon: +36 21 200 00 40
Adószám: 22206118-2-13
 
A honlap készítője:

A honlapot a Meraki Marketing készítette.

Felelősségi feltételek:

A Nyárai és Társa Kft. honlapjának látogatója kifejezetten elfogadja a következő felhasználási feltételeket. 

Nem vállalunk felelősséget a honlap szöveg- és képanyagának aktualitásáért, helyességéért, tartalmáért, valamint azokért a károkért, amelyek a rendelkezésre bocsátott szoftver és információk letöltéséből, intstallálásából, alkalmazásából erednek.

A Nyárai és Társa Kft. által adott termékajánlatok szubjektív értékítéletek vagy tényállítások. Nem felelünk azokért a károkért, amelyek a honlap látogatójánál azért keletkeztek, mert egy termék vagy szolgáltatás beszerzésénél ezen értékítéletekre és tényállításokra hagyatkozott és a minőség nem felel meg az elvárásainak. 

Nem felelünk az elmaradt haszonért, a közvetlen károkért és a következmény károkért. Továbbá a Nyárai és Társa Kft. nem felelős azokért a műszaki zavarokért, amelyek oka nem az ő felelősségi köréhez köthető, sem a természeti erők által okozott károkért. Szándékosság és durva hanyagság esetén vagyunk felelősségre vonhatók. 

A linkek tartalmáért – mivel ezekbe nincs beleszólásunk – semmilyen felelősséget nem vállalunk. Ezen honlap minden oldala szerzői jogvédelem alatt áll. A szövegek, képek és minden egyéb adat kizárólag a Nyárai és Társa Kft. kifejezett hozzájárulásával használható fel. Szokványos formájú idézetek megengedettek. Köszönettel vesszük viszont honlapunk linkként történő felhasználását. A honlapon lévő képek és szövegek szerzői joga a Nyárai és Társa Kft. tulajdona vagy a szerzői jog tulajdonosának kifejezett hozzájárulása rendelkezésre áll, illetve minden igyekezetünk ellenére nem volt fellelhető a jogtulajdonos. Az esetlegesen felmerülő jogszerű szerzői jogi igényeket kielégítjük. 

Ha ezen felhasználási feltételek egyike hatályát veszti, a többi feltétel ettől függetlenül változatlanul érvényben marad.

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?
Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.