ProfilGate®

Technológia

A titok a részletekben rejlik!

A ProfilGate® lelke a szabadalmazott kefetest.

Az állandó fejlesztés következtében beépültek a korábbi tapasztalatok, és garantált a teljes rendszer magas hatékonyságú működőképessége. A számtalan, gondosan egyeztetett szerkezeti részlet a legjobb tisztítóhatást, tökéletes működést és hosszú élettartamot eredményezi – és mindezt mechanikusan, elektromosság nélkül.

Sörte

Sörte

A ProfilGate® sörtéket maximális tisztítóhatásra tervezték. A Nylon® sörték szabadalmazott ferde állása terhelés esetén súrlódásra mechanikusan fejti ki tisztító hatását. A különböző hosszúságú sörték a profilokba bemélyedve automatikusan és intenzíven tisztítanak.

Tetőforma

Tetőforma

A kefetest felső része tetőformájú, ezáltal a piszokrészecskék és a folyadék könnyebben jutnak az oldalán lévő bemélyedéseken keresztül a gyűjtőtálcába. A vékony kefetest révén akár 8 mm méretű piszokrészecskék is lehullanak és nem maradnak a kefén.

Profilforma

Profilforma

A kefetest karcsúsított, így a nagyobb kődarabok könnyebben esnek a rozsdamentes tálcába. A vékony, előfeszített testek és a szabadalmazott kefeelrendezés kombinációja automatikusan aktív tisztítást eredményez a ProfilGate®-mezőkön történő áthaladáskor.

Anyag

Anyag

A kemény PVC kefetesteket lágy PVC bevonattal látják el. A kemény PVC biztosítja a kefék állandó feszültségét, így az anyag paraméterei még erősen ingadozó hőmérséklet mellett is csak kis mértékben változnak. A felső rész puha PVC bevonata az áthaladás okozta zaj minimalizálásáról gondoskodik.

Kefetestek

Kefetestek

A kefék előfeszítettek, a sörték 15 mm-ig állnak ki a rácsból. A kerekek vagy talpak terhelésének hatására lesüllyednek, automatikusan rezegni kezdenek, és ez a lekefélt piszkot a rozsdamentes tálcába továbbítja. Ezenkívül a süllyedés védi a sörtéket a felesleges kopástól.

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

ProfilGate® süti tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

Kérdése van?
Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.