ProfilGate®

Tipikus konfigurációk

A megfelelő ProfilGate® mező, a felhasználás céljától függően

Gyakran alábecsülik a járművek által a gyártó- és raktárterületre behordott szennyeződés mértékét. A szennyeződés először a bejáratnál rakódik le, majd a járművek és a személyek továbbviszik azt a csarnokba.

A ProfilGate®-tel ez a probléma már a bejáratnál megoldható! A gumiköpenyek, kerekek, és görgők futófelületén lévő szennyeződések csaknem 90%-a eltávolítható.

A megfelelő ProfilGate® mező, a felhasználás céljától függően
A nagyszámú modellnek és a többféle beépítési lehetőségnek köszönhetően bármely célú felhasználásra alkalmas a ProfilGate® tisztítórendszer. A megfelelő eredmény érdekében elengedhetetlen a helyes konfiguráció. A modell, a mezőhossz és a telepítési hely mellett fontos szerepe van a ProfilGate® tisztítómező szélességének is. A szélességet az adott üzemen belül használt járművek és közlekedési utak határozzák meg. Ezt a beépítési helyhez igazítva úgy kell megválasztani, hogy a járművek ne kerülhessék meg a mezőt.
© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?
Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.