ProfilGate®

Felhasználási terület

Hol éri meg a ProfilGate® alkalmazása?

A ProfilGate® használata különösen azokon a területeken előnyös, ahol…

  • nagy a járműforgalom (min. 20 forduló/nap) a kültérről a raktár vagy más épületrészek területére.
  • nagy  a járműforgalom (min. 20 forduló/nap) a raktárból a tiszta gyártótérbe.
  • az üzemi tisztaság komoly szerepet játszik a gyártmány minőségében.
  • magasak a takarítási költségek.
  • a munkahelyi biztonságot növelni kell. 
  • kórokozó bevitelének veszélye áll fenn a különböző gyártóegységek közötti jármű- és személyforgalom miatt.

A ProfilGate® tisztítórendszer csaknem minden ágazatban és iparágban jelentősen csökkenti, vagy teljesen megoldja a szennyeződés által okozott problémákat, így elősegíti az 5S-program és a TPM (Total Productive Manufacturing) megvalósítását.

Autóipar

Autóipar

Az autóipar és beszállítói számára a tisztaság fontos minőségi követelmény. Sok cég minősítteti magát az ISO 16232/VDA 19.2.szerint, van, ahol ez kötelező is. Az anyagmozgatás megtöbbszöröződött, és az egyre érzékenyebb részegységek, alkatrészek megkövetelik a szennyeződés behordásának csökkentését.

Egészségügy

Egészségügy

Kórházak, nyugdíjas- vagy idősotthonok és hasonló létesítmények területén nagy a beszállítói forgalom, gyakran a kiszervezett szolgáltatások miatt. Ez különösen megnöveli a szennyeződés behordását, pl. mosodai, konyhai vagy egyéb árukat fuvarozó járművekkel, melyek korábbi szennyezettségét a beszállítók gyakran nem vizsgálják.

Csomagolás

Csomagolás

A csomagolóiparban fontos cél, hogy csökkenjen a selejt és a reklamációk száma, továbbá minimalizálni kell az üzemi szennyeződés behordását a gyártó- vagy raktárcsarnokba (BRC tanúsító eljárás). Különösen fontos elkerülni a szennyeződés behordását pl. a steril csomagolóanyagok gyártásánál.

Vegyipar

Vegyipar

Az anyagmozgatás növeli a piszok behordásának veszélyét, és ez befolyásolja a gyártás minőségét. A ProfilGate® tisztítómezők elősegítik a GMP (Good Manufacturing Practice) alkalmazását, mely irányelvek javítják a gyártási folyamatok és a környezet minőségét.

Gyógyszeripar

Gyógyszeripar

A ProfilGate® tisztítómezők elősegítik az APIC Audit program és a GMP (Good Manufacturing Practice) teljesítését, melyek a gyártási folyamatok és a környezet minőségbiztosításának irányelvei.

Elektronika és gépgyártás

Elektronika és gépgyártás

Az elektromos, elektronikai és mechanikai alkatrészek gyártásánál alapvető követelmény a tisztaság, hogy a gyártmány jó minőségű és tartós legyen. Különösen érvényes ez az elektrosztatikus termékek terén (ESD). A ProfilGate® tisztítómezők elősegítik a fekete/fehér elv, azaz a piszkos és tiszta területek szigorú szétválasztásának megvalósítását.

Élelmiszeripar

Élelmiszeripar

A ProfilGate® tisztítómezők mindenféle fuvareszköz számára higiénés zsilipként szolgálnak a baktériumok ellen. Ezzel javul a gyártás minősége és biztonsága, valamint elkerülhetők a költséges és hírnévromboló reklamációk. Az élelmiszer-biztonsági előírások betartását is elősegítik (pl. BRC szerint).

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?
Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.