Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 216

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 219
A Tetra Pak® egy hónap alatt körülbelül 10 liter szennyeződést gyűjt össze! - Profilgate, megoldás a tisztaságra

ProfilGate®

A Tetra Pak® egy hónap alatt körülbelül 10 liter szennyeződést gyűjt össze!

A Tetra Pak® egy hónap alatt körülbelül 10 liter szennyeződést gyűjt össze!

| ProfilGate®

A Tetra Pak a ProfilGate® tisztítórendszerre támaszkodik a targoncák által okozott szennyeződések minimalizálása érdekében.

A Tetra Pak az élelmiszerek feldolgozásához, csomagolásához és forgalmazásához szükséges teljes körű megoldásokra specializálódott. A vállalat ígérete PROTECTS WHAT'S GOOD™ összhangban van azzal a jövőképével, hogy az élelmiszereket biztonságossá és mindenhol elérhetővé tegye. A Tetra Pak jelenleg világszerte mintegy 25 000 embert foglalkoztat.

Profilgate - TetraPak

A folyékony élelmiszerek kartoncsomagolása a németországi Limburgban található telephelyen készül. A vállalat a BRC - Global Standard for Food Safety (Globális élelmiszerbiztonsági szabvány) szerint tanúsított, és a legmagasabb élelmiszerbiztonsági követelményeknek felel meg. Amikor a raktárban a szennyeződések csökkentésének módját keresték, rábukkantak a ProfilGate®-re. Ezeket a speciális, kefékkel felszerelt rácsokat a padlóba süllyesztett gyűjtőtálcába helyezik. A mezőn való áthajtáskor a szennyeződést a kefék lesöprik, a tálcákban gyűlik, és a rácsok felemelése után könnyen kisöpörhető vagy felporszívózható.

A ProfilGate® már 2015 óta használatban van a Tetra Pak Limburgnál. Ez a telepítés a raktár bejáratánál történt egy belső kapu előtt. A nagy és kis targoncák, valamint az e-palettás targoncák napi mintegy 240 áthaladása miatt a tisztítómezőt intenzíven használják.

A mező tisztítására hetente kerül sor. Az év elején a Tetra Pak tizenkét hét alatt összegyűjtötte a rozsdamentes acél tálcákból a szennyeződéseket, és lenyűgöző, 27,5 literes mennyiségre tett szert. Havi szinten ez azt jelenti, hogy körülbelül 10 liter szennyeződés gyűjthető össze, mielőtt az a raktárba kerülne.

"A targoncagumik által okozott nagyobb szennyeződés azóta a múlté!"

Szerző: Irene Debus

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?




Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.