ProfilGate®

Az ipari tisztítás speciális esete: gumiabroncs-tisztítás a rámpán

Az ipari tisztítás speciális esete: gumiabroncs-tisztítás a rámpán

| ProfilGate®

Alapvetően az áruk ki- és beszállítása a szennyeződés forrása, mivel a szennyeződés kívülről kerül az épületbe. A rakodódokkokat használó teherautók rakfelületén por, raklapforgács, vagy termékmaradványok is lehetnek, amelyek az árumozgató eszközök futófelületein bekerülnek a belső térbe.  Ezért az ott dolgozó járművek kerekeiről is el kell távolítani a szennyeződéseket.

Ilyen esetekben a legjobb ipari tisztítás, ha a ProfilGate® gumiabroncs- és cipőtalptisztító rendszert rámpára vagy a járművek által legsűrűbben használt útvonalra telepítik. Ez a megoldás rendkívül helytakarékos, és további előnye, hogy az így létrejött tisztítási felületet nem lehet kikerülni. Függetlenül attól, hogy a dolgozók gyalogosan, kis emelőtargoncával vagy több tonna tömegű targoncával használják ezt a részt, a rendszer minden felületen kiválóan működik.

Az ipari tisztítás folyamata jellemzően a külső és a belső tér határán zajlik, hogy a szennyeződés ne kerüljön be a tiszta környezetbe. A tisztítórendszer mechanikusan tisztítja le a felületekről a szennyeződést és gyűjti azt össze a szennyfogó tálcákban. Az alábbi videóban bemutatjuk, hogyan zajlik a gyakorlatban az ipari tisztítás: 

 profilgate-yt

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?




Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.