ProfilGate®

Az üzemi tisztító kulisszatitkai, avagy 5 hely a tisztítórendszerek elhelyezésére

Az üzemi tisztító kulisszatitkai, avagy 5 hely a tisztítórendszerek elhelyezésére

| ProfilGate®

Az üzemen belüli tisztasághoz a Profilgate® rendszereink kiváló választásnak bizonyulnak. Szükség is van rájuk, hiszen az emberek és a gyárban használt gépek a szennyeződést könnyen be-, majd széthordhatják a gyár egész területén. Mégis, hol érdemes elhelyezni a Profilgate® üzemi tisztító termékeket? Megmutatjuk azt az 5 helyet, ahol szerintünk nagy hasznát veheti rendszereink üzembe helyezésének.

1. A műhelybejáró előtti rész

Kézenfekvőnek tűnik, hogy először azt a helyet védjük a szennyeződésektől, amely valószínűleg leginkább ki van téve ennek a veszélynek: a műhely bejáratát. A kintről érkező munkások cipőtalpán sok szennyeződés észrevétlenül lerakódhat – de ekkor, a belépéskor jön a képbe a Profilgate®, mint a szennyeződések, a por ellen védő első vonal.

2. A gyártási folyamatoknál

A Profilgate® aqua megbízható nedves tisztítást és fertőtlenítést ígér. Olyan iparágban tesz különösen jó szolgálatot, ahol a kifogástalan higiénia alapelvárás, például az élelmiszeriparban. Az aqua változatot gyakran az átmeneti területekre és az áruátvételi pontokra telepítik.

3. A teherfelvonó előtt

Szennyeződés szempontjából természetesen a lift az egyik kritikus hely. Sokszor ugyanis az eltérő higiéniát követelő folyamatokat eltérő szintekre helyezik, és előfordulhat, hogy a liftezés, az áruszállítás miatt tisztításra van szükség.

4. Az AGV-k közlekedési útján

Az Ipar 4.0-ás koncepcióban – és a gyakorlatban – fontos szerepet töltenek be az Automated Guided Vehicle névre hallgató, önműködő járművek. Az AGV-k kerekei sajnos tovább hordhatják a már meglévő szennyeződéseket az üzem területén, mégpedig a nekik kijelölt útvonalon. A megoldás egyszerű: helyezzen az AGV-k útvonalára Profilgate® tisztítómezőket!

5. A targoncák ki- és behajtóján

A gyár épületén kívülről érkező targoncák miatt is nélkülözhetetlen az üzemi tisztítás, erre tökéletesen alkalmasak a Profilgate® tisztító mezői. Mivel ez a rendszer a rajta történő áthaladáskor tisztít, így nem kell a gépeknek lelassulniuk, hatékonyságuk nem romlik.

 

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?




Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.