Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 216

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 219
Rakodás szennyeződés behordása nélkül - Profilgate, megoldás a tisztaságra

ProfilGate®

Rakodás szennyeződés behordása nélkül

Rakodás szennyeződés behordása nélkül

| ProfilGate®

Telepítsen keréktisztítót közvetlenül a bejárathoz raktárában vagy csarnokában!

Az árufogadás szennyeződéssel jár, melyet kintről az épületek belsejébe hordanak be. A rakodórámpákra érkező kamionok port, árumaradványokat, törmelékeket hoznak magukkal. Amikor a targoncák és békák bemennek a raktérbe, ezek a szennyeződések rátapadnak a kerekekre. Minél gyakrabban járnak ki és be, annál nagyobb mennyiségű szennyeződést visznek be a raktárba, amelyet azután sok munkával ismét ki kell onnan hordani, azaz takarítani kell.

Ezért jó ötlet a szennyeződés behordását már az épület bejáratánál megakadályozni. A rakodórámpa átmeneti terület a szennyezett kamion és a tiszta belső tér között. Ezért ez az ideális hely a tisztításra. A ProfilGate® kerék- és cipőtalptisztító-rendszer akár közvetlenül a rakodórámpába is beépíthető.

csm_pg_verladebruecke_02_c506c7824a
csm_pg_verladebruecke_01_ce1ffc3165
csm_pg_verladebruecke_03_b1ec0ac1ca

ProfilGate® kerék- és cipőtalptisztító rendszer rakodórámpában.

A béka vagy a targonca az épület belsejéből a tisztítómezőn keresztül jut a kamion rakterébe. Mivel a rostélyokban lévő kefetestek előfeszítettek és a sörték ferdén vannak beültetve a kefetestbe, ezért már ennél az áthaladásnál aktívan lekefélik a kerekeket és a cipőtalpakat. Mindez teljesen mechanikusan történik, tehát nem szükséges elektromos áramot vezetni a rakodórámpához. A szennyeződés a rostélyok alatti tálcákba hull és az ott összegyűlt szemetet el lehet távolítani. Ennél még fontosabb, hogy ez a tisztítási folyamat a rakodótérből az épületbe történő visszatéréskor ugyanígy lezajlik. A tisztítómezőn visszatartott szennyeződés nem kerül be a belső térbe és a raktára, és a csarnok tiszta marad.

Mivel a kamionok dokkolókapui mellett gyakran alkalmaznak ollós emelőállványokat az árufogadáshoz, a ProfilGate® tisztítómező ezekbe is integrálható.

csm_pg_scherenhubtisch_3c9269d208

Az elv itt is ugyanaz: a tisztítási folyamat a kültér és a beltér határán történik, így a szennyeződés nem jut be a tiszta környezetbe. A teljesen mechanikus megoldás lekeféli a futófelületekről a szennyeződést és a későbbi kitakarításig gyűjti a tálcákban. Az üzemi folyamatokat ez egyáltalán nem befolyásolja, mivel a takarítás a mezőn történő áthaladáskor zajlik.

A következő videón láható a mező működés közben:

profilgate-yt

 

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?




Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.