Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 216

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 219
Hogy kell kiszámítani a tisztítómező méretét? - Profilgate, megoldás a tisztaságra

ProfilGate®

Hogy kell kiszámítani a tisztítómező méretét?

Hogy kell kiszámítani a tisztítómező méretét?

| ProfilGate®

Létezik egy szabály azon mezőméret kiszámítására, amely optimális tisztítási eredményt ad?

A válasz:

Az optimális tisztítás eléréséhez a ProfilGate® mezőnek olyan hosszúnak kell lennie, hogy a tisztítandó kerék legalább háromszor, négyszer megforduljon rajta, azaz a mezőn áthaladó legnagyobb kerék átmérője az irányadó.

A cipőtalpak tisztításához normál lépésekből kiindulva az szükséges, hogy minden egyes láb legalább 4-6-szor érintse a mezőt, ami kb. 3 méter hosszú mezőnek felel meg.

A szélesség igazodik az üzemen belüli közlekedőutakhoz és a kapuk szélességéhez.  A szélességnél arra is tekintettel kell lenni, hogy ne lehessen a mezőt megkerülni. Alkalmasint ilyen helyzetekben terelőoszlopokat is lehet használni.

Akár osztott mezőket is alkalmazhatunk, például kapubejáróknál.

profilgate-tisztitomezo-meret-kalkulacio-blog
profilgate-tisztitomezo-meret-kalkulacio-blog-2
profilgate-tisztitomezo-meret-kalkulacio-blog-3
 Tisztítómezők különböző méretben és környezetben.
© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?




Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.