Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 216

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 219
Nincs többé mikrobiológiai szennyeződés - Profilgate, megoldás a tisztaságra

ProfilGate®

Nincs többé mikrobiológiai szennyeződés

Nincs többé mikrobiológiai szennyeződés

| ProfilGate®

Bemutatjuk hogy távolítja el a baktériumok 99%-át a ProfilGate® aqua az árumozgató kocsik kerekeinek futófelületéről és a munkavédelmi cipők talpáról.

A ProfilGate®aqua olyan tisztítórendszer, amelyet a kerekek, görgők és cipőtalpak fertőtlenítésére fejlesztettek ki. Tálcáiba fertőtlenítőszer tölthető. A folyadékszint egy állítható túlfolyó segítségével szabályozható. Ezt a konkrét beépítési adottságokhoz és követelményekhez lehet igazítani.
mikrobio-blog

A tálcákban rostélyok, azokban előfeszített kefetestek találhatók. Járművek, vagy a gyalogosok áthaladásánál a szabadalmazott kefetestek, köszönhetően előfeszített formájuknak és a sörték ferde elhelyezésének, aktívan dolgoznak – és mindezt áram betáplálása nélkül. A kapilláris hatás következtében a sörtéken keresztül a fertőtlenítő folyadék feljut a kerekek, görgők és cipőtalpak felületére.

Mikrobio Blog2

Tudományos vizsgálat

A rendszer mikrobiológiai hatékonyságát tudományosan vizsgálták és igazolták.  A vizsgálat lefolytatását és kiértékelését az IBELIN Laboratórium végezte, kooperációban a Bonni Egyetemmel. A vizsgált tárgy egy kézikocsi volt, poliamid kerekekkel, amelyeken baktériumokat és penészgomba jelenlétét mérték. A kiválasztott tesztorganizmusok az Escherichia coli (E. coli baktérium, a szalmonellához hasonlóan viselkedik), az Enterococcus facium (ezek a baktériumok, hasonlóan a lisztériához, jól ellenállnak a környezetnek) és az Aspergillus niger (penészgomba) voltak. A szennyezett kerekű kézikocsit áthúzták egy 2 méter hosszú ProfiGate®aqua mezőn. A fertőtlenítőszer 2%-os oldat volt. Az áthaladás előtt, majd után is mintát vettek a kerekekről és ezeket a laborban megvizsgálták. Az eredmény önmagáért beszél: a ProfilGate®aqua mezőn  már az egyszeri áthaladás után is szignifikánsan, 99%-kal csökkent a baktériumok és 90%-kal a penészgombák spóráinak mennyisége.

mikrobio-blog4
mikrobio-blog5

mikrobio-blog6
mikrobio-blog7
 ProfilGate® aqua mező hatékonyságának tesztelése

A tesztet munkavédelmi csizmára is elvégezték, mindkét baktériumra, és a laboreredmény itt is egyértelmű – 99%-os csökkenést mutat.

mikrobio-blog8
mikrobio-blog11
mikrobio-blog9
mikrobio-blog10
 ProfilGate® aqua mező hatékonyságának tesztelése

mikrobio-blog3

Amennyiben érdekli a teljes tesztjelentés, forduljon hozzánk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?




Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.