Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 216

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 219
Zónaszemlélet: lépésről lépésre a tisztaság felé - Profilgate, megoldás a tisztaságra

ProfilGate®

Zónaszemlélet: lépésről lépésre a tisztaság felé

Zónaszemlélet: lépésről lépésre a tisztaság felé

| ProfilGate®

A lábtörlők, szennyfogók feladata, hogy az egyes helyiségek közötti átmenet során megakadályozzák a szennyeződések átvitelét lábon vagy bármilyen más eszköz, jármű segítségével. Milyen lábtörlő vagy szennyfogó rendszerre van szükség? A zónaszemlélet segítségével adunk választ erre a kérdésre.

A szennyfogó rendszerek jellegzetessége, hogy az egyes belépési fázisokban fokozatosan járulnak hozzá a szennyeződés eltávolításához. Ezek a rendszerek valójában több lábtörlőből állnak, melyek először a jelentősebb mértékű szennyeződéseket távolítják el, ezt követően a kisebb szennyeződéseket, végül pedig a nedvességet szívják fel.

A zónaszemlélet lényege, hogy ezeket a fázisokat veti össze a szennyfogókkal és az azokkal szemben támasztott követelményekkel. Ennek megfelelően a szennyfogóknak három típusát különböztetjük meg. Nézzük ezeket!

Kültéri szennyfogók

A kültéri szennyfogók, ahogy nevük is utal rá, jellemzően az épületen kívül helyezkednek el. Ezek a szőnyegek az időjárás viszontagságainak jelentősen ki vannak téve, ezért érdemes kifejezetten erre a célra tervezett darabokat választani.

Köztes szennyfogók

A köztes szennyfogók célja, hogy elválasszák a külső és a belső területeket mind a személyforgalom, mind pedig a járművek számára kijelölt forgalom esetén.

A széles gumiköpenyek, görgők és kerekek megtisztítása kívülről behajtáskor különösen nagy fontosságú, ha ugyanis nincs megfelelően kialakított tisztító zóna, akkor az üzembe könnyedén bejuthatnak a nem kívánatos szennyeződések. A ProfilGate® b szériája a legelterjedtebb változata a termékcsaládnak. Leggyakrabban targoncás bejáratokhoz telepítik műhelyekben, a termelésben, raktárakban. A kívülről történő behajtás során nagy szennyfogó kapacitásának és nagylyukú rozsdamentes acélrostélyainak köszönhetően igazán jól muzsikál.

Zónaszemlélet

A ProfilGate® i szériája ideális választás italgyárak, élelmiszeripari vállalatok, gyógyszeripari üzemek számára. Olyan környezetben, ahol elvárás, hogy a szennyfogó rozsdamentes acélból készüljön, mivel érintkezhet agresszív anyagokkal. Magasabb higiéniai követelményű helyiségek bejáratához az aqua szériát ajánljuk, amely a fizikai szennyeződés mellett a biológiait is elávolítja a rajta áthaladó futófelületekről és cipőtalpakról. 

Beltéri szennyfogók

A beltéri szennyfogók a zónarendszert zárják le, ezek már kizárólag a belső területeken helyezkednek el, feladatuk pedig az egyes helyiségek közötti szennyeződés-átvitel megakadályozása. A ProfilGate® kínálatában az st go széria kifejezetten a cipőtisztítást segíti, míg a különféle vontatmányok kerekeinek, görgőinek megtisztításához belső térben leginkább az st széria ajánlott.

 A zónaszemlélet segítségével a megfelelő zónába a megfelelő szennyfogó kerülhet, annak ismeretében, hogy milyen igénybevételnek lesz kitéve a mindennapok során.

 

 

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?




Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.