Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 216

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 219
ProfilGate®: minden körülményre - Profilgate, megoldás a tisztaságra

ProfilGate®

ProfilGate®: minden körülményre

ProfilGate®: minden körülményre

| ProfilGate®

Üzemi körülmények között, raktárakban, gyárakban, vagyis ahol nagyobb alapterületű épületekről van szó a szennyeződések elleni védekezés kiemelten fontos szerephez jut. A kintről bekerülő kosz ugyanis balesetveszélyes, ügyfélreklamációk forrása lehet, nem mellesleg pedig a takarítási költségek is igen jelentős mértékűre rúghatnak. A ProfilGate® által kínált termékcsaládok erre a problémára adnak megoldás, más-más körülmények között. Nézzük őket részletesen! 

Száraz keréktisztítás ipari körülmények között

A ProfilGate® b és st szériáját arra fejlesztettük ki, hogy ipari körülmények között gondoskodjanak arról, hogy a járművek kerekei semmiféle szennyeződést ne juttassanak az épületekbe. A b széria leginkább a széles gumiköpenyek, kerekek és görgők tisztítására alkalmas nagy tengelynyomás esetén, míg az st széria a kisebb kerekek tisztítására specializálódott.

Száraz keréktisztítás, amennyiben speciális követelmények is vannak

Az olyan üzemekben, ahol speciális higiéniai elvárások vannak, a normál szennyfogók használata nem elegendő. A ProfilGate® kínálatából a száraz keréktisztításra alkalmas speciális körülmények között az sti, az i és a k széria.

Az sti kislyukú, rozsdamentes acél rostélyokkal rendelkezi, ennek köszönhetően inkább akkor javasolt, ha kézikocsikat, békákat, AGV-ket használnak a dolgozók. Az i széria nagy lyukú rozsdamentes acélrostélyokkal bír, ezért leginkább széles gumiköpenyek, kerekek és görgők tisztításában a leghatékonyabb. A k széria alacsonyabb teherbírású igénybevételhez, kicsi és keskeny görgők esetén a legjobb választás, mivel rostélyfelülete sima, így az áthaladás szinte észrevétlenül megtörténhet.

Nedves tisztítás, fertőtlenítés

A magasabb higiéniai területeken jellemzően a nedves tisztítás elvárás. Ezek a higiéniai zsilipek úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legtöbb szennyeződést eltávolítsák, elvégezzék a fertőtlenítést. A ProfilGate® sti aqua és i aqua szériája nedves használatra is alkalmas, köszönhetően annak, hogy tálcájuk lefolyóval rendelkezik, amelyet a csatornába kell bekötni.

ProfilGate® - termékcsoportok

Száraz cipőtisztítás ipari körülmények között

A keréktisztítás mellett a cipőtisztítás is igen jelentős szerepet játszik ipari körülmények között. Személybejáratoknál a nagy szennyfogó kapacitással és nagy lyukú rostélyokkal rendelkező b go széria a legmegfelelőbb. Az st go azonban a keskeny kiosztású rostélyok miatt ott a legelőnyösebb, ahol kézikocsik és békák vannak a leginkább használatban.

Száraz cipőtisztítás, amennyiben speciális követelmények is vannak

A magas higiéniai követelmények esetén, amennyiben cipőtalp tisztításra van szükség a ProfilGate® i go és sti go szériája a befutó. Előbbi nagyobb szennyeződések megszűrésére is alkalmas, és mivel teljes mértékig inox acélból készült, nem lép fel korrózió a szennyfogón. Utóbbi, az sti széria pedig a finomabb szennyeződések begyűjtését végzi el.

A ProfilGate® számos helyzetre kínál magas minőségű és tudományos intézetek által igazolt hatékonyságú szennyfogó rendszereket. Ezek telepítése egyszerű, hasznuk viszont nem vonható kétségbe.

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?




Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.