Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 216

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 219
Ahol a fertőtlenítő lábtörlő a leghigiénikusabb megoldás - Profilgate, megoldás a tisztaságra

ProfilGate®

Ahol a fertőtlenítő lábtörlő a leghigiénikusabb megoldás

Ahol a fertőtlenítő lábtörlő a leghigiénikusabb megoldás

| ProfilGate®

A gyári higiénia különösen olyan területeken fontos, ahol a legkisebb szennyeződés sem megengedett. A feladat nem könnyű: az állandó, emberi és gépi mozgásoktól nyüzsgő ipari létesítményekben szinte elkerülhetetlen a kosz széthordása.

Vagy mégsem?

A tisztítás mechanizmusa
Az elsődleges védelmi vonalat a lábtörlő jelenti. Ez a hétköznapi eszköz hivatott arra, hogy az épületen kívülről érkező szennyeződéseket a kapun kívül tartsa. Ez azonban nem egyszerű és magától értetődő elvárás, és ilyenkor lép képbe a vizes lábtörlőnk. Ha közelebbről megnézzük, ez a termék egy rozsdamentes rácsból és tálcából, speciális kefetestben elhelyezett sörtékből és fertőtlenítőből áll. A sörték azért szükségesek a folyamatban, mert a dolgozók cipőtalpának profiljából szinte kivájják a szennyeződést, amely így a tálcába, a folyadékba kerül. A lefolyóval ellátott lábtörlőből a csatornába kerül a piszkos víz, és a tálcában lévő folyadék könnyen cserélhetővé válik.

A vizes lábtörlő kezelése könnyen megtanulható és különösebb előképzettséget nem igényel a használata. Valamennyi belső térben használható, tartós, sima és jól tisztítható. Helytakarékos és hatékony megoldás a vizes lábtörlők elhelyezése teherliftekben és rámpakiegyenlítőkben – vagyis mindenhol, amerre ember és az önállóan vagy kézi erővel mozgó járművek áthaladnak.

A fertőtlenítő lábtörlő legfontosabb felhasználási területei
Nem véletlen, hogy épp azokban az iparágakban mutatkozik legnagyobb szükség a vizes, fertőtlenítős tálcákra, amelyekben a tisztaság az átlagosnál is fontosabb elvárásként fogalmazódik meg.

Ilyen például az élelmiszeripar, ahol még a biológiai szennyeződések eltávolítása is létkérdés, illetve a kórokozók behurcolásának kockázatát is minimálisra kell csökkenteni.

De jól használhatók vizes lábtörlők az elektronikai gyártócsarnokokban is. Az elektronikai termékek ugyanis nagyon érzékenyek a levegőben szálló porra. Minél kevesebb por jut be a gyártótérbe, annál jobban biztosítható a megfelelő minőségű termék előállítása, tehát ezzel már a gyártás során csökkenthetjük az utólagos, esetenként előforduló vevői reklamációk számát. A víz megköti a port és a vizes lábtörlők ezen tulajdonságára bátran építhetünk ebben az iparágban.

A vizes lábtörlők telepíthetősége
A ProfilGate® termékkínálatában a vizes lábtörlők, különleges szőnyegek az aqua márkanév alatt találhatók meg. A maximális hatékonyság miatt ezek a termékek kizárólag a padlóba süllyesztve telepíthetők. Ennek ellenére alkalmazkodni kell a realitásokhoz is: van olyan helyzet, amikor a beépítés nem valósítható meg, mert például a padló statikai vagy műszaki okok miatt már nem bontható meg, vagy a fertőtlenítésre csak ideiglenesen van szükség egy adott helyen.

De mi történjen akkor, ha mégis szükséges a cipőtalpak és a kisebb terhelésű kézikocsik gumikerekeinek a fertőtlenítése? Erre fejlesztette ki a Heute Maschinenfabrik a hordozható  ProfilGate®aqua modellt, amely kétféle méretben is megrendelhető.

A vizes lábtörlő, a szennyfogó szőnyeg minőségéről
Nem elég, ha csak mi állítjuk, hogy szőnyegeink, tálcáink, megoldásaink kiváló minőségűek. Ugyan elmondhatjuk, hogy nagy teherbírásúak, jól használhatóak keskeny kerekekhez és görgőkhöz is, hogy aktív napi igénybevételhez terveztük – mégis, beszéljenek helyettünk mások!

A sörteszálak minősége összhangban van az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal kívánalmaival, de az ipari és gazdasági innovációk kutatásában megkerülhetetlen, világhírű stuttgarti Fraunhofer IPA Intézet elektronmikroszkópos tesztjében is kiváló eredményt értek el. Emellett a szigorúságáról híres Bonni Egyetem is közel tökéletesre értékelte tisztítórendszereink hatékonyságát.

A folyamatos pozitív vásárlói és hatósági visszajelzések mellett külön megemlíthető, hogy ezek az eszközök elektromos áram nélkül, mechanikusan működnek, ami még egyszerűbbé teszi a munkába állításukat.

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?




Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.