Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 216

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 219
Működési zavarok forrása vezető nélküli árumozgató eszközök (AGV) esetén - Profilgate, megoldás a tisztaságra

ProfilGate®

Működési zavarok forrása vezető nélküli árumozgató eszközök (AGV) esetén

Működési zavarok forrása vezető nélküli árumozgató eszközök (AGV) esetén

| ProfilGate®

A vezető nélküli árumozgató ezközök mozgását számtalan külső behatás zavarhatja – ezek ellen optimális megoldás a ProfilGate® tisztítómező.

Működési zavarok forrása az AGV-knél

Csm FTS 5cba0e9752A vezető nélküli árumozgató eszközöknél jelentkező működési zavarok fő forrása maga az eszköz, mivel egy elpiszkolódott kamera, vagy a lézerszkenneren lévő szennyeződés komoly problémához vezethet. Ha az AGV megáll, zavar lép fel, azonnal manuálisan be kell avatkozni. Ha az alkatrész, vagy más termék nem ér időben a megfelelő helyre, a gyártási folyamat leállhat, amelyekből komoly gazdasági károk is keletkezhetnek.

A targoncakerekek gyakran beszennyezik a vezetősíneket, amelyek így gyorsabban elhasználódnak. A gumikopás is jelentősen nő, mivel állandóan ugyanazt a nyomtávot használják, különösen a kanyarokban, vagy a szerelvények rendezőterületein. Ezek következtében az ipari padlóban pontszerű sérülések keletkeznek. Mindezek következménye a magasabb takarítási költségek és akár a termékek szennyeződése is.

Alacsonyabb takarítási költségek, csillogó vezetősínek, kevesebb gumikopás, -elhasználódás és sokkal kevesebb szennyeződés a termelésben, valamint a raktárakban – mindez a ProfilGate®rendszerrel érhető el, amelyet pontosan ezeken a területeken célszerű telepíteni.

 

© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?




Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.