Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 216

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/merakihu/profilgate.hu/html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 219
Tiszta cipőtalpak – nehézkes lekaparás nélkül - Profilgate, megoldás a tisztaságra

ProfilGate®

Tiszta cipőtalpak – nehézkes lekaparás nélkül

Tiszta cipőtalpak – nehézkes lekaparás nélkül

| ProfilGate®

Felejtse el a szokványos lábtörlőket, vagy a szennyfogó szőnyegeket! A ProfilGate®go rendszerrel sokkal jobb eredményt érhet el a cipőtalpak tisztításában, ráadásul kevesebb munkával.

Hogyan működik a rendszer?

Csm ProfilGate B65 Go 763c33e7bfAmikor a gyalogosok rálépnek a tisztítómezőre, a kefék a rájuk nehezedő tömegtől automatikusan mozgásba jönnek. A sörték a cipőtalpak profiljába mélyen behatolnak, majd leszedik az ott lévő port és egyéb szennyeződéseket. Az egész folyamat teljesen mechanikus és automatikus. A szennyeződés a kefetestek mellett a rostélyokon keresztül leesik a tálcába, amely összegyűjti azt. Amikor sok szennyeződés összegyűlt, a tálcát ki lehet porszívózni, vagy seperni.

Előnyök első ránézésre

  • a rendszer gond nélkül integrálódik az üzemi folyamatokba, ugyanis éppen a rajta történő normál áthaladás hozza működésbe. Nem kell a cipőtalpak tisztításához megállni és külön mozdulatokkal letisztítani azokat
  • a szennyeződés nem marad a tisztítómező felületén, hanem leesik a szennygyűjtő rozsdamentes acéltálcába – így a következő gyalogos cipőtalpára nem fog az rátapadni és nem fogja azt továbbvinni
  • a rendszer mechanikusan működik, nincs szükség elektromos betáplálásra, alacsony a karbantartási igénye és költsége

Profilgate Yt

Melyek a különösen előnyös alkalmazási helyek?

Tipikus alkalmazási hely – ahol már számtalan ügyfelünk telepített ProfilGate®go mezőket – a személybejáratok. A dolgozók külső terekből jönnek be a munkahelyre és még sok szennyeződés van a cipőtalpaikon. Ha azonban itt egy ProfilGate®go mezőn haladnak keresztül, a szennyeződést sikerül már itt, a bejáratnál megállítani. Sok ügyfelünk higiéniai zsilippel egészíti ki a mezőt, amelybe beépítenek kézmosót is.

sauber1
sauber2
sauber3
Cipőtalptisztítás személybejáratnál

Egy további alkalmazási terület az öltözőkből a termelésbe történő átjárás. Ha ide telepítenek tisztítómezőt, azzal megakadályozható, hogy szennyeződés kerüljön be a termelésbe, de akár fordítva is, hogy onnan kikerüljön.

sauber4
sauber5
sauber6
Cipőtalptisztítás személybejáratnál

Lehet, hogy sok dolgozó szeretne kimenni az udvarra friss levegőre, vagy cigarettaszünetre. ProfilGate®go mező telepítése az udvarra vezető kijáratoknál remek választás, mivel megakadályozza a szennyeződés behordását.

sauber7
sauber8
sauber9
Cipőtalptisztítás személybejáratnál

A tiszta terek védelmére is nagyon jó megoldás a ProfilGate®go mező. Keréktisztító mezővel kombinálva az ilyen terek kitűnően felszerelhetők a személy- és áruforgalom miatti szennyeződés-behordás ellen.

sauber10
sauber11
sauber12
Cipőtalptisztítás személybejáratnál
© NYÁRAI ÉS TÁRSA KFT. © 2020
nyári és társa

Kérdése van?




Ezúton hozzájárulok a kérelemben megadott adatok feldolgozásához. Az űrlap benyújtásával elfogadom az adatvédelmi irányelvet is, amelyet elolvastam.